ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Hazır Mesajlar & Güzel Sözler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=666)
-   -   En Özel Sözler,En Güzel Sözler (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=894004)

Prof. Dr. Sinsi 10-11-2012 10:29 PM

En Özel Sözler,En Güzel Sözler

Herkesin özel bulduğu okuduğunda anlam ifade eden sözler vardır.Ünlü birine de ait olabilir klişe bir söz de olabilir.Sevdiğinizi beğendiğiniz sözleri paylaşalım lütfen.

Ben başlayayım

Bir kadın söyleyeceği çok şey olduğu halde susuyorsa, erkek artık tüm şansını kaybetmiştir .

Prof. Dr. Sinsi 10-11-2012 10:30 PM

"Aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu. Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri çok seviyorum". [Ö. Asaf]

Ben, sensiz yaşayamam diyenlerden değilim. "Sensiz de yaşarım; ama seninle bir başka yaşarım" . [Nazım Hikmet]

Ah be dünya ! Sen dönüyorsun onu anladık da bu insanlar senden daha hızlı dönüyor, hemde ortada hiçbir yörünge yokken..

‎"ѕeɴ нiç ĸυмѕαŁdαĸi тeĸ вir ĸυм тαɴeѕi ĸαdαr üмiтŁe yαşαyıp,dαŁɢαŁαr мiѕαŁi вüyüĸ нαyαŁŁer ĸυrdυɴмυ нαyαтα dαir?"

"Temiz kalpli insanlar hiçbir zaman rahat bir hayat yaşayamazlar, Çünkü kendilerini başkalarının mutluluğu için feda ederler".

"Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, İlişki değil çelişkidir."

Prof. Dr. Sinsi 10-11-2012 10:31 PM

‎''Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun.. Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.. Yüzük olmayı dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..!''

Ben senin bedenini değil, yüreğini sevdim..
Sendeki imkansızlığı, sana sarılamamanın acısını sevdim. Sırf sonunda sen varsın diye sana olan hasreti sevdim.. Yalnızken aklımda oluşunu, hayallerime rüyalarıma doluşunu sevdim. Seni bir qün görme umuduyla yaşamayı sevdim. Seni "yaşama nedenim" bilmeyi sevdim..

Ama en çok sevdiğim ve gerçekçi gelen tek sözüm bu.

Doğru kararlar tecrübe ile verilir,ama tecrübe yalnış kararlardan elde edilir.

Üşüdüğümüzde camı kapatmak kadar kolay olsaydı keşke, sevilmediğimizi anladığımızda o kişiye yüreğimizi kapatmak .

4 kişilik bir ailede 3 dilimlik pasta varsa "Ben pasta sevmem" diyen tek kişi; Annendir.

"Anladım ki aşk; Her iki tarafı da mağdur eden, Yürekte izinsiz gösteri yapan mutluluk karşıtı bir eylem".

Prof. Dr. Sinsi 10-11-2012 10:32 PM

KADIN olmak; makyajla güzelleşmek değil, iç güzelliğini ortaya koyabilmektir!
Her erkekte bir parça bırakmak değil, bir erkekle bütün olabilmektir...!!!