En Özel Sözler,En Güzel Sözler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel SözlerHerkesin özel bulduğu okuduğunda anlam ifade eden sözler vardır Ünlü birine de ait olabilir klişe bir söz de olabilir Sevdiğinizi beğendiğiniz sözleri paylaşalım lütfen![]() Ben başlayayım Bir kadın söyleyeceği çok şey olduğu halde susuyorsa, erkek artık tüm şansını kaybetmiştir
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel Sözler"Aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri çok seviyorum" [Ö Asaf]
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel SözlerBen, sensiz yaşayamam diyenlerden değilim "Sensiz de yaşarım; ama seninle bir başka yaşarım" [Nazım Hikmet]
|
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel SözlerAh be dünya ! Sen dönüyorsun onu anladık da bu insanlar senden daha hızlı dönüyor, hemde ortada hiçbir yörünge yokken ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel Sözler"ѕeɴ нiç ĸυмѕαŁdαĸi тeĸ вir ĸυм тαɴeѕi ĸαdαr üмiтŁe yαşαyıp,dαŁɢαŁαr мiѕαŁi вüyüĸ нαyαŁŁer ĸυrdυɴмυ нαyαтα dαir?" |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel Sözler"Temiz kalpli insanlar hiçbir zaman rahat bir hayat yaşayamazlar, Çünkü kendilerini başkalarının mutluluğu için feda ederler"
|
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel Sözler"Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, İlişki değil çelişkidir "
|
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel Sözler''Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun ![]() Tek kanatla uçulmaz zaten Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz![]() Yüzük olmayı dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır![]() !''
|
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel SözlerBen senin bedenini değil, yüreğini sevdim ![]() ![]() Sendeki imkansızlığı, sana sarılamamanın acısını sevdim Sırf sonunda sen varsın diye sana olan hasreti sevdim![]() Yalnızken aklımda oluşunu, hayallerime rüyalarıma doluşunu sevdim Seni bir qün görme umuduyla yaşamayı sevdim Seni "yaşama nedenim" bilmeyi sevdim![]()
|
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel SözlerAma en çok sevdiğim ve gerçekçi gelen tek sözüm bu ![]() Doğru kararlar tecrübe ile verilir,ama tecrübe yalnış kararlardan elde edilir
|
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel SözlerÜşüdüğümüzde camı kapatmak kadar kolay olsaydı keşke, sevilmediğimizi anladığımızda o kişiye yüreğimizi kapatmak
|
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel Sözler4 kişilik bir ailede 3 dilimlik pasta varsa "Ben pasta sevmem" diyen tek kişi; Annendir
|
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel Sözler"Anladım ki aşk; Her iki tarafı da mağdur eden, Yürekte izinsiz gösteri yapan mutluluk karşıtı bir eylem"
|
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Özel Sözler,En Güzel SözlerKADIN olmak; makyajla güzelleşmek değil, iç güzelliğini ortaya koyabilmektir! Her erkekte bir parça bırakmak değil, bir erkekle bütün olabilmektir ![]() ![]() !!!
|
|
|
|