![]() |
İki Yüzlü Yazılar ~ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Yüzlü Yazılar ~Yazıyı önce düz okuyun ![]() ![]() ![]() ![]() Hatun! Bu ne rezalet? Bulaşık yıka- mamışsın daha! Sonra, akşam banyomu yap- mam için su ısıtmamışsın! Ayrıca yemek de hazır değil! İyi bir kadın; beyinin yemek- lerden ne istediğini bilmeden, ne yapa- cağına böyle karar vermez ![]() bilirim! Hep aynı şeyler! Haydi şimdi önlüğü- nü giy, doğru mutfağa! Bana da küllüğü- mü ver de, artık esas işime başlayayım! |
![]() |
![]() |
![]() |
İki Yüzlü Yazılar ~ |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Yüzlü Yazılar ~(Önce bu yazının tamamını sonra da yalnız işaretli satırları okuyunuz ![]() *Pek kıymetli babacığım,sizden ayrılıp ta İstanbul'a gelince orta köydeki eniştemlere gittim ![]() *da kaldım ![]() kim varsa hepsine misafir oldum ![]() *bulamadım ![]() Olmadım ya ona şükür ![]() ![]() *oldum ![]() ![]() İşe girdiğimi öğrenince ne kadar sevineceksinizdir ![]() *Hele annem ![]() Üzülmesin artık çünkü eniştem mesleğinle bir iş kurabilirsin dedi ![]() *Ne kadar da haklıymış ![]() Benim kazandıklarımla birleştirip küçük bir iş kurdum her şeyi *birkaç günde bitirdim ![]() Zavallı görsem yardım ediyorum ![]() ![]() *biriyim ![]() ![]() Sahibi olduğum için imreniyorlar ![]() *seri diyorlar ![]() ![]() ![]() Şöyle deniz manzaralı ev aldım ![]() ![]() *Eskiden olduğu gibi yine bir arada olabilmemiz için biraz para gönderiyorum ![]() ![]() *gönderin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|