![]() |
Seni Ne Kadar Seviyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Ne Kadar SeviyorumSENİ NE KADAR SEVİYORUM Bir gün gelirde belki dedim belki bu yazıyı okur ![]() Ve yüreğimdeki sana anlatmak isteyipte anlatamadığım duygularımı bu cümleler sana sanki yüzüne bakıyormuşcasına sanki senin yanındaymışcasıma anlatır sana olan duygularımı ![]() Gözlerinmiydi yoksa sözlerinmiydi? beni sana bağlayan yoksa delice sevdiğim yüreğinmi anlamadım? Bana sensiz yaşayamayacakları mı söylediklerinde gülerdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat gecenin bir yarisi ve ben sadece sana olan duygularimi sevgimi düsünüyorum ![]() gözlerin gözlerime gene essiz bir sevgiyle bakiyor ![]() Sana olan duygularimi, düşüncelerimi ve sevgimi düsündüm günler ve geceler boyu ![]() Ben seni karsiliksiz sevdim ötesi yok bunun ne karsilik bekliyorum sevgime nede beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bu kelimelerin sana olan duygularımı anlatmaktan aciz kaldığını düşünüyorum ![]() ![]() duygularımın akışıyla başladı ![]() ![]() hep duygularımı oluruna bırakıp sürekli ağladım ya ![]() ![]() Keşke görmemiş, keşke tanımamış, keşke sevmemiş olsaydım derim ve en büyük keşkem de keşke sana söylememiş olsaydım sana olan duygularımı oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ne sana olan sevgimi gördün, ne akan gözyaşlarımı gördün ![]() ![]() ![]() ![]() bildin ama ne derece bilemedin ınsallah sana olan duygularımı anlatabılmışımdır ![]() ![]() benım ıçın çok degerlısın ![]() ![]() bunu asla unutma ![]() ![]() ![]() Eger gökyüzü bir parça kagit, deniz bir sise mürekkep olsaydi yine de sana olan duygularimi yazmaya yetmezdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|