![]() |
Seni Ne Kadar Seviyorum
SENİ NE KADAR SEVİYORUM
Bir gün gelirde belki dedim belki bu yazıyı okur . Ve yüreğimdeki sana anlatmak isteyipte anlatamadığım duygularımı bu cümleler sana sanki yüzüne bakıyormuşcasına sanki senin yanındaymışcasıma anlatır sana olan duygularımı. Gözlerinmiydi yoksa sözlerinmiydi? beni sana bağlayan yoksa delice sevdiğim yüreğinmi anlamadım? Bana sensiz yaşayamayacakları mı söylediklerinde gülerdim. ama şimdi ağlıyorum.... Saat gecenin bir yarisi ve ben sadece sana olan duygularimi sevgimi düsünüyorum. hayalin yanıbasimda gözlerin gözlerime gene essiz bir sevgiyle bakiyor. Sana olan duygularimi, düşüncelerimi ve sevgimi düsündüm günler ve geceler boyu. Ben seni karsiliksiz sevdim ötesi yok bunun ne karsilik bekliyorum sevgime nede beni ...sevmeni ... Ama bu kelimelerin sana olan duygularımı anlatmaktan aciz kaldığını düşünüyorum..Bütün herşey sana olan duygularımın akışıyla başladı..gerçi zaten ben hep duygularımı oluruna bırakıp sürekli ağladım ya.. Keşke görmemiş, keşke tanımamış, keşke sevmemiş olsaydım derim ve en büyük keşkem de keşke sana söylememiş olsaydım sana olan duygularımı oluyor. ... Ne sana olan sevgimi gördün, ne akan gözyaşlarımı gördün. ... sadece seni sevdiğimi bildin ama ne derece bilemedin ınsallah sana olan duygularımı anlatabılmışımdır ..gercekten benım ıçın çok degerlısın .. bunu asla unutma ... Eger gökyüzü bir parça kagit, deniz bir sise mürekkep olsaydi yine de sana olan duygularimi yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki. ...unutamadığım. |