![]() |
Bekleyen .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekleyen ..Üstad N ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı: BEKLENEN Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı, Seni beklediğim kadar ![]() Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimle gölgeni, Gelme , artık neye yarar? BEKLEYEN Sen , kaçan bir ürkek ceylânsın dağda, Ben peşine düşmüş bir canavarım ! İstersen dünyayı çağır imdada ; Sen varsın dünyada , bir de ben varım ! Seni korkutacak geçtiğin yollar, Arkandan gelecek hep ayak sesim ![]() Sarıp vücudunu belirsiz kollar, Enseni yakacak ateş nefesim ![]() Kimsesiz elinde kış geceleri, İçin ürperdiği demlerbeni an ! De ki : Odur sarsan pencereleri, De ki : Rüzgar degil odur haykıran ! Göğsümden havaya kattığım zehir , Solduracak bir gül gibi ömrünü, Kaçıp dolaşsanda sen şehir , şehir, Bana kalacaksın yine don günü ![]() Ölürsüm ![]() ![]() Ben mezarla sırdaş olur beklerim ![]() Varılmaz hayale işaret diye , Toprağında bir taş olur beklerim ![]() ![]() ![]() ![]() Necip Fazıl KISAKÜREK |
![]() |
![]() |
|