|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çıkmaz, ise, seninkisi, sokak, sonuna, varamadığın |
![]() |
Seninkisi İse Sonuna Bile Varamadığın Bir Çıkmaz Sokak. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seninkisi İse Sonuna Bile Varamadığın Bir Çıkmaz Sokak.yine bir sonbahar akşamı aklımda yine sen ![]() ![]() ![]() seni nasıl sevdiğimi sana nasıl kalbimi verdiğimi düşünüyordum tam o sırada o an geldi aklıma sen yürüyordun arkana bakmadan ben ise sanki seni ararmış gibi etrafıma bakınırken olduğum yerde kalakalmıştım donarcasına peki neden,neden böyle olmuştum işte hatırladım,tam sen geçiyorsun yanımdan tamam dedim içimden işte buydu aradığım yada yıllarca aramaya çalışıp bulamadığım sen miydin o ![]() ![]() ![]() ![]() işte şimdi herşeyi biliyorsun fakat hiçbirşey söylemiyorsun en derin acıyı bana böyle veriyorsun suskunluğunun nedeni neydi yoksa beni istememen miydi? bu soruların cevabını sendemi aramalı yoksa bendemi? ![]() tamam şimdi ise herşeyin farkındayım yoksa fark edilmemekten mi korkuyorum nedenini bilmediğim bir karmaşanın içindeyim elimde bir kağıt parçası duygularımı paralıyorum ![]() ![]() ![]() aslında herşeyi,tüm bildiklerimi saklamakla kalmıyorum duygularımı saklayamamanın acısını yaşıyorum bitti işte gidiyorum ![]() ![]() sana olan duygularımı bu kağıtta anlatamıyorum belki; ama senin bana karşı duyduğun nefret işte belli ![]() ![]() karşılıksız sevgi koymaz derler bana zaten aşk değilmidir insana hep koyan aşk ise zaten tek taraflı olan ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi ise yazdıklarıma bakıp tebessüm ediyorum, neden yazdığımı bile bilmiyorum belkide sana olan sevgimi sadece kağıda aktarmanın kızgınlığını atmaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ŞİMDİ İSE HAYKIRIYORUM; BENİM AŞKIM NEYDİ BİLİYORMUSUN? DİRENİP YOLUN SONUNA VARMAYA ÇALIŞMAK, SENİNKİ İSE SONUNA BİLE VARAMADIĞIN ÇIKMAZ BİR SOKAK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|