Gardenya - Türk Sanat Müziği (3 CD) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gardenya - Türk Sanat Müziği (3 CD)Gardenya - Türk Sanat Müziği (3 CD) CD 1: Altın Şarkılar 2 1 Sönmez Artık Yüreğimde / Müzik: Kadri Şençalar 2 Kalamış (Yok Başka Yerin Lütfu) / Söz: Behçet Kemal Çağlar, Müzik: Münir Nurettin Selçuk 3 İltimas Etmeye Yare Varınız / Söz-Müzik: Hacı Arif Bey 4 Gönlüm Yaralı / Müzik: Kadri Şençalar 5 Yâdeller Aldı Beni / Söz: Vecdi Bingöl, Müzik: Sadettin Kaynak 6 Biz Heybelide Her Gece / Müzik: Yaseri Âsım Ersoy 7 Ninni (Yine O Menekşe Gözler Aralı) / Söz: Vecdi Bingöl, Müzik: Kadri Şençalar 8 Ben Yürürüm Yâne Yâne / Söz: Yunus Emre, Müzik: Selahattin Pınar 9 Menekşe Gözler Hülyalı / Müzik: Yaseri Âsım Ersoy 10 Yine Bu Yıl Ada Sensiz / Söz-Müzik: Osman Nihat Akın 11 Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında / Söz: Necdet Atılgan, Müzik: Kadri Şençalar 12 Adanın Yeşil Çamları / Müzik: Şükrü Tunar CD 2: Altın Şarkılar 13 1 Dediler Zamanla Hep / Söz: İlker Yeşilay, Müzik: Bilge Özgen 2 Gökyüzünde Duman Duman Bulutsun / Söz: Halit Çelikoğlu, Müzik: Ziya Taşkent 3 Sevgi Dolu Şu Gönlüm / Söz: Aten Baykal, Müzik: Bilge Özgen 4 Gözlerin Doğuyor Gecelerime / Söz: Halit Çelikoğlu, Müzik: Yusuf Nalkesen 5 Gücüme Gidiyor Böyle Yaşamak / Söz: Seyhan Girginer, Müzik: Ziya Taşkent 6 Vurgun / Söz: Cemal Safi, Müzik: Selçuk Tokay 7 Seni Sordum Yok Dediler / Söz: Muhammet Yılmaz, Müzik: Erol Bingöl 8 İçime Doğdu / Söz: Şeyda Timuçin, Müzik: Zekai Tunca 9 Bir Garip Aşığım Ben / Söz: Alaaddin Şensoy, Müzik: Alaaddin Yavaşça 10 Gözüm Kesmiyor / Söz: Cemal Safi CD 3: Altın Şarkılar 12 1 Şu Göğsüm Yırtılıp Baksan / Söz: H Münir Ebcioğlu, Müzik: Cevdet Çağla 2 Gönlüm Seher Yeli Gibi / Söz-Müzik: Sadettin Kaynak 3 Aylar Geçiyor / Söz: Burhan Bey, Müzik: Selahattin Pınar 4 Gül Yüzünde Göreli (Yâr Yelelelli) / Söz: Ahmet Paşa, Müzik: Münir Nurettin Selçuk 5 İç Durma Güzelim / Söz: Nihat Özdemir, Müzik: Kadri Şençalar 6 Erdi Bahar Sardı Yine / Söz: Vecdi Bingöl, Müzik: Münir Nurettin Selçuk 7 Dil Yâresini Andıracak / Söz: Hafid, Müzik: Şevki Bey 8 Bilmem Bu Gönülle Ben / Söz: Dr Necdet Bey, Müzik: Münir Nurettin Selçuk 9 Beni de Alın Ne Olur / Söz: Baki Sühâ Edipoğlu, Müzik: Selahattin Pınar 10 Kara Bulutları Kaldır Aradan / Söz: R Gökalp Arkın, Müzik: Sadettin Kaynak 11 Düşer mi Şanına? / Söz-Müzik: Hacı Arif Bey 12 Yar Yolunu Kolladım / Söz: Anonim, Müzik: Yaseri Âsım Ersoy Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201217,77 TL |
|
|
|