![]() |
Gardenya - Türk Sanat Müziği (3 CD)
Gardenya - Türk Sanat Müziği (3 CD)
CD 1: Altın Şarkılar 2 1. Sönmez Artık Yüreğimde / Müzik: Kadri Şençalar 2. Kalamış (Yok Başka Yerin Lütfu) / Söz: Behçet Kemal Çağlar, Müzik: Münir Nurettin Selçuk 3. İltimas Etmeye Yare Varınız / Söz-Müzik: Hacı Arif Bey 4. Gönlüm Yaralı / Müzik: Kadri Şençalar 5. Yâdeller Aldı Beni / Söz: Vecdi Bingöl, Müzik: Sadettin Kaynak 6. Biz Heybelide Her Gece / Müzik: Yaseri Âsım Ersoy 7. Ninni (Yine O Menekşe Gözler Aralı) / Söz: Vecdi Bingöl, Müzik: Kadri Şençalar 8. Ben Yürürüm Yâne Yâne / Söz: Yunus Emre, Müzik: Selahattin Pınar 9. Menekşe Gözler Hülyalı / Müzik: Yaseri Âsım Ersoy 10. Yine Bu Yıl Ada Sensiz / Söz-Müzik: Osman Nihat Akın 11. Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında / Söz: Necdet Atılgan, Müzik: Kadri Şençalar 12. Adanın Yeşil Çamları / Müzik: Şükrü Tunar CD 2: Altın Şarkılar 13 1. Dediler Zamanla Hep / Söz: İlker Yeşilay, Müzik: Bilge Özgen 2. Gökyüzünde Duman Duman Bulutsun / Söz: Halit Çelikoğlu, Müzik: Ziya Taşkent 3. Sevgi Dolu Şu Gönlüm / Söz: Aten Baykal, Müzik: Bilge Özgen 4. Gözlerin Doğuyor Gecelerime / Söz: Halit Çelikoğlu, Müzik: Yusuf Nalkesen 5. Gücüme Gidiyor Böyle Yaşamak / Söz: Seyhan Girginer, Müzik: Ziya Taşkent 6. Vurgun / Söz: Cemal Safi, Müzik: Selçuk Tokay 7. Seni Sordum Yok Dediler / Söz: Muhammet Yılmaz, Müzik: Erol Bingöl 8. İçime Doğdu / Söz: Şeyda Timuçin, Müzik: Zekai Tunca 9. Bir Garip Aşığım Ben / Söz: Alaaddin Şensoy, Müzik: Alaaddin Yavaşça 10. Gözüm Kesmiyor / Söz: Cemal Safi CD 3: Altın Şarkılar 12 1. Şu Göğsüm Yırtılıp Baksan / Söz: H. Münir Ebcioğlu, Müzik: Cevdet Çağla 2. Gönlüm Seher Yeli Gibi / Söz-Müzik: Sadettin Kaynak 3. Aylar Geçiyor / Söz: Burhan Bey, Müzik: Selahattin Pınar 4. Gül Yüzünde Göreli (Yâr Yelelelli) / Söz: Ahmet Paşa, Müzik: Münir Nurettin Selçuk 5. İç Durma Güzelim / Söz: Nihat Özdemir, Müzik: Kadri Şençalar 6. Erdi Bahar Sardı Yine / Söz: Vecdi Bingöl, Müzik: Münir Nurettin Selçuk 7. Dil Yâresini Andıracak / Söz: Hafid, Müzik: Şevki Bey 8. Bilmem Bu Gönülle Ben / Söz: Dr. Necdet Bey, Müzik: Münir Nurettin Selçuk 9. Beni de Alın Ne Olur / Söz: Baki Sühâ Edipoğlu, Müzik: Selahattin Pınar 10. Kara Bulutları Kaldır Aradan / Söz: R. Gökalp Arkın, Müzik: Sadettin Kaynak 11. Düşer mi Şanına? / Söz-Müzik: Hacı Arif Bey 12. Yar Yolunu Kolladım / Söz: Anonim, Müzik: Yaseri Âsım Ersoy Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12.09.2012 17,77 TL |