Akasya - Türk Sanat Müziği (3 CD) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akasya - Türk Sanat Müziği (3 CD)Akasya - Türk Sanat Müziği (3 CD) CD 1 1 Dönülmez Akşamın Ufkundayız 2 Bir Bahar Akşamı Rastladım Size 3 Bakmıyor Çeşm-i Siyah 4 Bir İhtimal Daha Var 5 Söyleyemem Derdimi 6 Leyla Bir Özge Candır 7 Tuti-i Mucize Guyem 8 Olmaz İlaç Sine-i Sadpareme 9 Nereden Sevdim O Zalim Kadını 10 Göze Mi Geldik? 11 Neyleyim Köşkü Neyleyim Sarayı 12 Niçin Baktın Bana Öyle CD 2 1 Baharın Zamanı Geldi 2 Hayal Deryasına 3 Hastayım Yaşıyorum 4 Geçti Sevdalarla Ömrüm 5 Gül Açar Bülbül Öter 6 Yemenimde Hare Var 7 Ezelden Aşinayım 8 Gurbet Elde Her Akşam 9 Sarı Kurdelam Sarı 10 Bakışı Çağırır 11 Ey Çerh-İ Sitemkar CD 3 1 Ömrüm Seni Sevmekle 2 Kanun Taksimi - Ah Güzel İstanbul 3 Sesimde Şarkısı Aşkın 4 Kemençe Taksimi - Hicran Yine Hicran 5 Uzayıp Giden Tren Yolları 6 Benim Yarim Gelişinden Bellidir 7 Kemençe Taksimi - Küşade Talihim 8 Tel Tel Taradım 9 Mah Yüzüne Aşıkanım 10 Şu Karşıki Dağda Yeşil Çadır 11 Ey But-i Nev-Eda 12 Alın Yazımsın Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201217,41 TL |
|
|
|