![]() |
Akasya - Türk Sanat Müziği (3 CD)
Akasya - Türk Sanat Müziği (3 CD)
CD 1 1. Dönülmez Akşamın Ufkundayız 2. Bir Bahar Akşamı Rastladım Size 3. Bakmıyor Çeşm-i Siyah 4. Bir İhtimal Daha Var 5. Söyleyemem Derdimi 6. Leyla Bir Özge Candır 7. Tuti-i Mucize Guyem 8. Olmaz İlaç Sine-i Sadpareme 9. Nereden Sevdim O Zalim Kadını 10. Göze Mi Geldik? 11. Neyleyim Köşkü Neyleyim Sarayı 12. Niçin Baktın Bana Öyle CD 2 1. Baharın Zamanı Geldi 2. Hayal Deryasına 3. Hastayım Yaşıyorum 4. Geçti Sevdalarla Ömrüm 5. Gül Açar Bülbül Öter 6. Yemenimde Hare Var 7. Ezelden Aşinayım 8. Gurbet Elde Her Akşam 9. Sarı Kurdelam Sarı 10. Bakışı Çağırır 11. Ey Çerh-İ Sitemkar CD 3 1. Ömrüm Seni Sevmekle 2. Kanun Taksimi - Ah Güzel İstanbul 3. Sesimde Şarkısı Aşkın 4. Kemençe Taksimi - Hicran Yine Hicran 5. Uzayıp Giden Tren Yolları 6. Benim Yarim Gelişinden Bellidir 7. Kemençe Taksimi - Küşade Talihim 8. Tel Tel Taradım 9. Mah Yüzüne Aşıkanım 10. Şu Karşıki Dağda Yeşil Çadır 11. Ey But-i Nev-Eda 12. Alın Yazımsın Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12.09.2012 17,41 TL |