Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evliliğin, mutlu, sırları

Mutlu Evliliğin Sırları

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mutlu Evliliğin Sırları

Mutlu Evliliğin Sırları

Çeşitli konularda dokuz kitap yazmıştım ve yeni kitabım için iyi bir konu başlığı arıyordum Bir şekilde bütün erkek ve bayan okuyucularıma hitap edebilecek, en azından okuyucuların yarısı için faydalı olabilecek bir konu üzerine yazmak istiyordum Kocamla çeşitli konular hakkında konuştuk, ancak hiçbiri ilgimi çekmedi Bütün bunlar olurken bir yandan da, bize çeşitli sorunlarla, özellikle de evlilik sorunlarıyla gelen çiftlere yardımcı oluyorduk Bir akşam, tavsiyelerimizin yararını gören bir arkadaşımız bize teşekkür etmek için geldi Bu arkadaşımız ayrıldıktan sonra eşim birden; “Tanu; neden evlilik üzerine bir kitap yazmıyorsun?” dedi
Coşkuya kapılmış bir vaziyette, kitapta değinebileceğimiz konular üzerine hararetli bir fikir alışverişine başladık Evliliğin başarılı olması için iki kişinin emeği gerektiğinden, kitabı eşimle birlikte yazmamızın uygun olacağını düşündüm

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
9,46 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com