ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kitap, Film & Müzik (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=679)
-   -   Mutlu Evliliğin Sırları (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=833396)

Prof. Dr. Sinsi 09-12-2012 02:40 AM

Mutlu Evliliğin Sırları
 
Mutlu Evliliğin Sırları

Çeşitli konularda dokuz kitap yazmıştım ve yeni kitabım için iyi bir konu başlığı arıyordum. Bir şekilde bütün erkek ve bayan okuyucularıma hitap edebilecek, en azından okuyucuların yarısı için faydalı olabilecek bir konu üzerine yazmak istiyordum. Kocamla çeşitli konular hakkında konuştuk, ancak hiçbiri ilgimi çekmedi. Bütün bunlar olurken bir yandan da, bize çeşitli sorunlarla, özellikle de evlilik sorunlarıyla gelen çiftlere yardımcı oluyorduk. Bir akşam, tavsiyelerimizin yararını gören bir arkadaşımız bize teşekkür etmek için geldi. Bu arkadaşımız ayrıldıktan sonra eşim birden; “Tanu; neden evlilik üzerine bir kitap yazmıyorsun?” dedi.
Coşkuya kapılmış bir vaziyette, kitapta değinebileceğimiz konular üzerine hararetli bir fikir alışverişine başladık. Evliliğin başarılı olması için iki kişinin emeği gerektiğinden, kitabı eşimle birlikte yazmamızın uygun olacağını düşündüm.

Ürünün Resimleri:

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10.09.2012
9,46 TL


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.