Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arşivi4, devletin, fethullah, genel, gülen, jandarma, komutanlığında, raporları

Devletin Fethullah Arşivi-4: Jandarma Genel Komutanlığında Fethullah Gülen Raporları

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Devletin Fethullah Arşivi-4: Jandarma Genel Komutanlığında Fethullah Gülen Raporları

Jandarma Genel Komutanlığı’nın 2000 yılında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği “Askeri Kesimde Nurculuk Eğitimi Yürüten Teşkilat” başlıklı raporu • Reha Muhtar’ın TRT arşivinde bulunan, 3 Temmuz 1995 tarihli “Ateş Hattı” programında yayımlanan Fethullah Gülen’le söyleşisi • Jandarma Genel Komutanlığı’nın 2000 yılında, Ankara DGM Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği, “Fethullah Gülen kimdir?” başlıklı rapor BELGELERDEN KONU BAŞLIKLARI • Nurculuk nedir? Nurculuğun tarihsel gelişimi • Hukuki ve İslam dini açısından Nurculuk faaliyetleri • Nurcu gruplar içinden çıkıp ayrı bir cemaat haline gelen F Gülen grubu • F Gülen’in amacı, siyasi hedefleri ve stratejisi • F Gülen’in T Çiller, B Ecevit, M Yılmaz, Hikmet Çetin’le kapalı görüşmeleri • F Gülen: “ABD ile sırt sırta vererek yaşadığımız küreselleşen dünyada kavgaya yer yok” • 12 Eylül döneminde F Gülen’i adli soruşturmadan kim kurtardı? • F Gülen: “Askeri mahkemeler beni ararken ben askeri kışlalara gidiyordum

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
8,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com