![]() |
Devletin Fethullah Arşivi-4: Jandarma Genel Komutanlığında Fethullah Gülen Raporları
Devletin Fethullah Arşivi-4: Jandarma Genel Komutanlığında Fethullah Gülen Raporları
Jandarma Genel Komutanlığı’nın 2000 yılında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği “Askeri Kesimde Nurculuk Eğitimi Yürüten Teşkilat” başlıklı raporu. • Reha Muhtar’ın TRT arşivinde bulunan, 3 Temmuz 1995 tarihli “Ateş Hattı” programında yayımlanan Fethullah Gülen’le söyleşisi. • Jandarma Genel Komutanlığı’nın 2000 yılında, Ankara DGM Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği, “Fethullah Gülen kimdir?” başlıklı rapor. BELGELERDEN KONU BAŞLIKLARI • Nurculuk nedir? Nurculuğun tarihsel gelişimi. • Hukuki ve İslam dini açısından Nurculuk faaliyetleri. • Nurcu gruplar içinden çıkıp ayrı bir cemaat haline gelen F. Gülen grubu. • F. Gülen’in amacı, siyasi hedefleri ve stratejisi. • F. Gülen’in T. Çiller, B. Ecevit, M. Yılmaz, Hikmet Çetin’le kapalı görüşmeleri. • F. Gülen: “ABD ile sırt sırta vererek yaşadığımız küreselleşen dünyada kavgaya yer yok.” • 12 Eylül döneminde F. Gülen’i adli soruşturmadan kim kurtardı? • F. Gülen: “Askeri mahkemeler beni ararken ben askeri kışlalara gidiyordum Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10.09.2012 8,80 TL |