![]() |
Aşk Mektubu - Sevginin İfadesi - Aşk Mektubu Yazıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Mektubu - Sevginin İfadesi - Aşk Mektubu Yazılarıöğretmenime aşk mektubu yazdım neler olabilir bunun sonucunda ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Mektubu - Sevginin İfadesi - Aşk Mektubu YazılarıAlıntı: Aşk ![]() öğretmenime aşk mektubu yazdım neler olabilir bunun sonucunda ? Yazdığın mektubun içeriğine, boyutuna bağlı neler olabileceği ![]() [img]images/smilies/maxiiismile (9) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Mektubu - Sevginin İfadesi - Aşk Mektubu Yazılarıya o kadar uc şeyler yazmadım ama yazdıktan 2-3 gün sonra rehberlik hocası yanına çağırdı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Mektubu - Sevginin İfadesi - Aşk Mektubu YazılarıAlıntı: Aşk ![]() ya o kadar uc şeyler yazmadım ama yazdıktan 2-3 gün sonra rehberlik hocası yanına çağırdı ![]() ![]() ![]() ![]() Saygısızlık boyutunda değilse bu yazdıkların sanmıyorum okuldan atılacağını ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Mektubu - Sevginin İfadesi - Aşk Mektubu Yazılarıdüşüncelerin için saool |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Mektubu - Sevginin İfadesi - Aşk Mektubu YazılarıAlıntı: Aşk ![]() düşüncelerin için saool Rica ederim fakat sana tavsiyem bunu rehber öğretmeninden önce senin ailenle Annenle yada Babanla karşılıklı olarak bu konu hakkında konuşman sevmediğimiz şu kelime varya ( Nasihat ) işte o nasihatlerine kesinlikle kulak vermen olacak [img]images/smilies/maxih1 (12) ![]() |
![]() |
![]() |
|