![]() |
Aşk Mektubu - Sevginin İfadesi - Aşk Mektubu Yazıları
öğretmenime aşk mektubu yazdım neler olabilir bunun sonucunda ?
|
Alıntı:
Aşk.´isimli üyeden Alıntı öğretmenime aşk mektubu yazdım neler olabilir bunun sonucunda ? Yazdığın mektubun içeriğine, boyutuna bağlı neler olabileceği. [img]images/smilies/maxiiismile (9).gif[/img] |
ya o kadar uc şeyler yazmadım ama yazdıktan 2-3 gün sonra rehberlik hocası yanına çağırdı..konuştu benle..yani aileme söylerler mi okuldan felan atarlarmı :( ?
|
Alıntı:
Aşk.´isimli üyeden Alıntı ya o kadar uc şeyler yazmadım ama yazdıktan 2-3 gün sonra rehberlik hocası yanına çağırdı..konuştu benle..yani aileme söylerler mi okuldan felan atarlarmı :( ? Saygısızlık boyutunda değilse bu yazdıkların sanmıyorum okuldan atılacağını. Rehberliğin seninle konuşması olayın boyutunu öğrenmek içindir. Ailene bildirmesi konusunda da şikayet amaçlı değil de durumun saplantı boyutuna ulaşmaması için Ailenle birlikte neler yapılabilmesi gerektiği hakkında olabilir. Doğru olanıda bu olmalıdır. |
düşüncelerin için saool
|
Alıntı:
Aşk.´isimli üyeden Alıntı düşüncelerin için saool Rica ederim fakat sana tavsiyem bunu rehber öğretmeninden önce senin ailenle Annenle yada Babanla karşılıklı olarak bu konu hakkında konuşman sevmediğimiz şu kelime varya ( Nasihat ) işte o nasihatlerine kesinlikle kulak vermen olacak [img]images/smilies/maxih1 (12).gif[/img] |