Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
futbolcu, gerekenler, için, iyi, nelerdir, olmak, öneriler

İyi Bir Futbolcu Olmak İçin Gerekenler Nelerdir? İyi Bir Futbolcu Olmak İçin Öneriler

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İyi Bir Futbolcu Olmak İçin Gerekenler Nelerdir? İyi Bir Futbolcu Olmak İçin Öneriler

Yetenekli olmak, bu konuda kendini eğitmek ve dışarıdan eğitim almak, iyi bir vücut kondisyonuna sahip olmak, kendine bakmak, düzeli yaşam, antrenmanlara düzenli katılmak, spor ahlakına sahip olmak, uzun ve ağır çalışma saatlerini göze almak ve çok çalışmak

Futbolcular dediğimiz zaman aklımıza hemen bacak kasları kuvvetli sporcular gelir, çünkü iyi bir futbolcu gerektiğinde 90 dakika koşabilmelidir Bunun içinde kodisyon çalışmalarının yanında bacak kaslarını kuvvetlendirmek ve dayanıklılığını arttırmak gerekir Futbol oynerken koşmanın yanında topu taşıyabilmek ve istendiğinde çok uzak mesafelere en süratli biçimde topu yollayabilmek için bacaklar ve ayakları yöneten kasları güçlendirmek en mantıklı çalışma olacaktır Bu sebepten dolayı futbolcular yeşil sahalarda yaptıkları antrenmanların yanı sıra ağırlık çalışması ile ön ve arka bacak kasları, baldırlar ve ayak bilekleri kasları geliştirilmelidir Tabi bacağı komple oynatabilmek için, örneğin şut çekerken, kullanılan kalça ve popo kaslarını da unutmamak gerekir Bu futbol antrenman programına bir göz atalım!

ANTRENMAN OYUNLARI

Dambıllar ile Adım adım Çömelme (squat)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com