Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çengi, kaf, kalesi

Kaf Kalesi Cengi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaf Kalesi Cengi

Kaf Kalesi Cengi

Hainlerin peşinde Düldül rüzgar olmuş, tozu dumana katarak ilerliyordu Mesut’un cins atı da Düldüle uymuş, çatlayacakmışçasına koşuyordu Oraları gayet iyi bilen Mesut, Farslı atlıların takip ettikleri yolların çok tehlikeli olduğunu anlamakta gecikmedi Atının üzerinden Hazret-i Ali’ye bağırdı: “Bu adamlar bizi bu civarlarda bulunan bir batağa sürüklemek istiyorlar efendim Onun için onları kovalamakta acele etmeyelim Hava kararınca köylerden birinde konaklayalım
Hazret-i Ali tedirgindi: “Ya izlerini kaybedersek?
Mesut gülümsedi: “Merak etmeyin efendim Onlar da geceleyin bir yerde konaklamak zorundalar Çünkü bu bölgede bir çok dere ve bataklık bulunuyor Buradan az ilerde Mizen adında büyükçe bir köy var Halkı gayet konukseverdir Orada kalırız Yarın sabah erkenden kalkar, o hainlerin peşine düşeriz Allah’ın izniyle kısa bir zamanda yakalarız onları Köyde gereken araştırmayı yapacağım, benim orada tanıdığım bir aile var, bana yardım edeceklerdir
Mesut’un söylediklerini makul buldu Hazret-i Ali Kendi kendine “Bakalım Rabbim ne gösterir” diye mırıldandı
Aşılmaz sanılan Kaf Kalesi’nin surlarını Hz Ali nasıl aştı? Her anı heyecan yüklü bu muhteşem öyküde Hz Ali’nin cesaret ve yiğitliğinin bir başka yönüyle tanışacaksınız!

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com