ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kitap, Film & Müzik (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=679)
-   -   Kaf Kalesi Cengi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=801005)

Prof. Dr. Sinsi 09-09-2012 08:30 PM

Kaf Kalesi Cengi
 
Kaf Kalesi Cengi

Hainlerin peşinde. Düldül rüzgar olmuş, tozu dumana katarak ilerliyordu. Mesut’un cins atı da Düldüle uymuş, çatlayacakmışçasına koşuyordu. Oraları gayet iyi bilen Mesut, Farslı atlıların takip ettikleri yolların çok tehlikeli olduğunu anlamakta gecikmedi. Atının üzerinden Hazret-i Ali’ye bağırdı: “Bu adamlar bizi bu civarlarda bulunan bir batağa sürüklemek istiyorlar efendim. Onun için onları kovalamakta acele etmeyelim. Hava kararınca köylerden birinde konaklayalım.”
Hazret-i Ali tedirgindi: “Ya izlerini kaybedersek?
Mesut gülümsedi: “Merak etmeyin efendim. Onlar da geceleyin bir yerde konaklamak zorundalar. Çünkü bu bölgede bir çok dere ve bataklık bulunuyor. Buradan az ilerde Mizen adında büyükçe bir köy var. Halkı gayet konukseverdir. Orada kalırız. Yarın sabah erkenden kalkar, o hainlerin peşine düşeriz. Allah’ın izniyle kısa bir zamanda yakalarız onları. Köyde gereken araştırmayı yapacağım, benim orada tanıdığım bir aile var, bana yardım edeceklerdir.”
Mesut’un söylediklerini makul buldu Hazret-i Ali. Kendi kendine “Bakalım Rabbim ne gösterir” diye mırıldandı.
Aşılmaz sanılan Kaf Kalesi’nin surlarını Hz. Ali nasıl aştı? Her anı heyecan yüklü bu muhteşem öyküde Hz. Ali’nin cesaret ve yiğitliğinin bir başka yönüyle tanışacaksınız!

Ürünün Resimleri:

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg






Piyasa Fiyatı - 09.09.2012
haber ver


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.