|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
feyyat, gözlemleri, halkın, mehmet, mücadeleleriyle, savcısı, savları, yılın, öyküsü |
![]() |
Halkın Savcısı: Mehmet Feyyat - (Savları, Gözlemleri ve Mücadeleleriyle 88 Yılın Öyküsü ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halkın Savcısı: Mehmet Feyyat - (Savları, Gözlemleri ve Mücadeleleriyle 88 Yılın Öyküsü )Halkın Savcısı: Mehmet Feyyat - (Savları, Gözlemleri ve Mücadeleleriyle 88 Yılın Öyküsü ) … Hayat›m kamu görevlileri, asker postal› yalayanlar, dincilerin çar›€›n› yalayanlar, politikac›lara alet olan sahtekârlar ve devleti temsil etmeyen insanlarla hukuksal mücadele vererek alay etmekle geçti ![]() Hayat›m boyunca benim meziyetim budur ![]() müessesesini ![]() ![]() Bunun d›fl›nda 3 sene de hâkimli€im var ![]() ![]() Senatörlü€ü hep halk için kulland›m ![]() y›llar›mdan bu yana fliar edindim kendime ![]() ![]() “… fiu memlekette kaç Mehmet Feyyat var ki?” Hasan Pulur, Milliyet “… Bir Mehmet Feyyat var adaletsizli€e karfl› mücadeleyi soluk al›p vermek gibi yaflam koflulu belirlemifl…” ‹lhan Selçuk, Cumhuriyet “… Evet say›n okurlar, gerek hukukçu gerekse siyasetçi olarak deliflmen ve enerjik davran›fllar› nedeniyle Feyyat’›n ad› “deli” ye ç›km›flt›r ![]() Teoman Erel, Milliyet Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 24,02 TL |
![]() |
![]() |
|