![]() |
Halkın Savcısı: Mehmet Feyyat - (Savları, Gözlemleri ve Mücadeleleriyle 88 Yılın Öyküsü )
Halkın Savcısı: Mehmet Feyyat - (Savları, Gözlemleri ve Mücadeleleriyle 88 Yılın Öyküsü )
… Hayat›m kamu görevlileri, asker postal› yalayanlar, dincilerin çar›€›n› yalayanlar, politikac›lara alet olan sahtekârlar ve devleti temsil etmeyen insanlarla hukuksal mücadele vererek alay etmekle geçti. Hayat›m boyunca benim meziyetim budur. Ne savc›l›€› ciddiye ald›m, ne de Senatör’lük müessesesini. Sadece ortaokul, lise tahsilimi ve 3 sene ö€retmenli€imi ciddiye ald›m. Bunun d›fl›nda 3 sene de hâkimli€im var. Hâkimli€imi de ciddiye ald›m. Savc›l›k ve Senatörlü€ü hep halk için kulland›m. ‘Devlet halk›n alt›ndad›r…’, düsturunu daha lise y›llar›mdan bu yana fliar edindim kendime. Benim görüflüm budur. “… fiu memlekette kaç Mehmet Feyyat var ki?” Hasan Pulur, Milliyet “… Bir Mehmet Feyyat var adaletsizli€e karfl› mücadeleyi soluk al›p vermek gibi yaflam koflulu belirlemifl…” ‹lhan Selçuk, Cumhuriyet “… Evet say›n okurlar, gerek hukukçu gerekse siyasetçi olarak deliflmen ve enerjik davran›fllar› nedeniyle Feyyat’›n ad› “deli” ye ç›km›flt›r. Teoman Erel, Milliyet Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Piyasa Fiyatı - 09.09.2012 24,02 TL |