|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, kabak, malzemesi, mantarlı, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Mantarlı Kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiMantarlı kabak Mantarlı kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik Malzemeler: 30 gram kurutulmuş mantar 4 adet kabak 1 adet soğan 3 yemek kaşığı sıvıyağ 150 gram pirinç 1 su bardağı sebze suyu 1 demet taze soğanın yeşil uçları 200 gram yağlı yoğurt 1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi tuz karabiber Hazırlanışı: Mantarlı 100 ml ![]() ![]() ![]() Kabakların çıkardığınız içlerini ince kıyın ![]() ![]() ![]() Islattığınız su ile mantarları ve sebze suyunu kaynatın, yavaş yavaş pirinçlere ilave edin ![]() ![]() Yarım kabakları kaynamakta olan tuzlu suda 5 dakika haşlayın ![]() Taze soğanın yeşil uçlarını kıyın ![]() ![]() Kabakları sudan çıkartın mutfak kağıdı ile kurulayıp pirinçli karışımı içlerine doldurun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|