|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dolması, hazırlanışı, malzemesi, sebze, soğan, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Soğan Dolması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soğan Dolması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiSoğan dolması Soğan dolması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 90 dk 4 kişilik Malzemeler: 4 adet büyük boy beyaz soğan 1 tatlı kaşığı kimyon tohumu 2 dilim tost ekmeği 100 ml ![]() 4 sap taze soğan 6 sap maydanoz 350 gram kıyma 1 adet yumurta 300 ml ![]() 1-2 yemek kaşığı taneli hardal 100 ml ![]() şeker tuz karabiber Hardallı bir sos hazırlamak yerine kırmızıbiberli bir sos da yapabilirsiniz ![]() ![]() Hazırlanışı: Soğanları soyun, kök kısmını kesip atın ![]() ![]() ![]() Tost ekmeğini küçük parçalara bölüp üzerine sıcak sütü dökün ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kevgir yardımıyla soğanları tencereden çıkarın, hemen soğuk sudan geçirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sebze suyunu ateşe dayanıklı bir kaba dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişme suyunu kremayla birlikte bir tencereye alın, bir taşım kaynatın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|