|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
graten, hazırlanışı, kabak, kerevizli, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Kerevizli Kabak Graten Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kerevizli Kabak Graten Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKerevizli kabak graten Kerevizli kabak graten Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dk 4 kişilik Malzemeler: 750 gram kabak 750 gram körpe kereviz 30 gram margarin 150 gram tost ekmeği 100 gram kurutulmuş domates 2 adet ufak acı kırmızı biber 150 gram dil peyniri tuz Hazırlanışı: Kabağı soyun, uzunlamasına « cm kalınlığında dilimleyin ![]() ![]() Kerevizi soyuni önce ortadan ikiye kesin ![]() ![]() ![]() Haşladığınız kerevizleri delikli kepçe ile çıkartıp süzülmeye bırakın ![]() ![]() Tost ekmeği ve domatesleri küb şeklinde doğrayın ![]() ![]() Tüm malzemeyi karıştırıp bir mikser yardımıyla ufalayın ![]() ![]() Dil peynirini 1 cm büyüklüğünde kübler şeklinde doğrayıp karışımın en üstüne serpin ![]() 200 derece ısıtılmış fırının alttan 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|