|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fasulye, güveci, hazırlanışı, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Fasulye Güveci Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fasulye Güveci Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiFasulye güveci Fasulye güveci Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dakika 6 kişilik Malzemeler: 600 gram şalgam 400 gram patates(az haşlanmış) 400 gram havuç 200 gram soğan 80 gram tereyağı 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet defne yaprağı 400 ml ![]() 7 adet domates 500 gram kuru fasulye(1 gece önceden ıslatılmış) 1/2 demet taze kekik 1/2 demet taze maydanoz 70 gram galeta unu toz şeker karabiber Hazırlanışı: Şalgamı önce 1 cm ![]() ![]() ![]() Patatesleri soyup irice doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() 20 gr ![]() ![]() ![]() ![]() Sebze suyunu ilave edip bir taşım kaynatın ![]() ![]() ![]() Kuru fasulyenin suyunu dökün, soğuk sudan geçirip süzün ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan tereyağını eritin, galeta unu ile karıştırıp güvecin üstüne serpin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|