|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
enginar, hazırlanışı, haşlama, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Haşlama Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haşlama Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiHaşlama enginar Haşlama enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1+1/4 saat 4 kişilik Malzemeler: 300 gram pırasa 200 gram havuç 1 demet taze soğan 200 gram minik soğan 1/2 demet maydanoz 8 adet iri yuvarlak enginar 2 adet limon 1 yemek kaşığı tane karabiber Hazırlanışı: Pırasa, havuç, taze soğanı yıkayın, ayıklayın, çok küçük olmayan parçalara kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enginarların saplarını alt yapraklarla birlikte burarak kopartın ![]() ![]() ![]() Limonları dilim dilim kesin ![]() ![]() ![]() 40 dakika hafif ateşte pişirin ![]() ![]() Enginarları sudan çıkartıp kısa bir süre başaşağı tutup kısaca süzün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|