|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fesleğen, hazırlanışı, malzemesi, mantar, sebze, soslu, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Fesleğen Soslu Mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fesleğen Soslu Mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiFesleğen soslu mantar Fesleğen soslu mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik 412 kalori Malzemeler: 500 gram mantar 200 gram domates 1 adet soğan 1 diş sarmısak 3 yemek kaşığı tereyağı 200 ml ![]() 200 ml ![]() 200 gram otlu peynir 1 demet fesleğen 30 gram dolmalık fıstık 1 tatlı kaşığı limon suyu tuz karabiber Hazırlanışı: Mantarları ayıklayın ![]() ![]() ![]() Mantarları yağda kızartın, soğan ve sarmısağı koyup kızartmaya devam edin ![]() ![]() ![]() Fesleğenden birkaç yaprak ayırın ![]() ![]() Dolmalık fıstıkları pembeleştirin ![]() ![]() ![]() Dolmalık fıstık ve fesleğen yaprakları ile süsleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|