|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
enginar, hazırlanışı, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri, zeytinyağlı |
![]() |
Zeytinyağlı Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiZeytinyağlı enginar Zeytinyağlı enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 20 dakika 4 kişilik 132 kalori Malzemeler: 4 adet enginar 15 adet arpacık soğanı 1 adet havuç 3 adet taze patates 40 ml ![]() 250 gr ![]() 1 adet limon 10 gr ![]() taze fesleğen şeker tuz Hazırlanışı: + Limonun suyunu sıkın ![]() ![]() ![]() ![]() + Bezelyeleri ayıklayıp hafifçe haşlayıp süzün ![]() ![]() + Tencereye zeytinyağını koyun ![]() ![]() ![]() + Enginarları suyu ile tencereye ilave edin ![]() ![]() ![]() + Servis tabağına alıp taze fesleğen ile servis yapın ![]() Enginarların renginin daha sarı olması için, yağlı kağıdı suyla ıslatıp tencereyi kapatacak şekilde üzerine örtün ve kapağını sıkıca kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|