Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hazırlanışı, kabak, malzemesi, pabucaki, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri

Kabak Pabuçaki Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Pabuçaki Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Kabak pabuçaki
Kabak pabuçaki Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 25 dakika
4 kişilik
160 kalori Malzemeler:

1 kilogram kabak
150 gram kaşar peyniri
200 gram beyaz peynir
1 adet yumurta
1 demet dereotu
1/3 demet fesleğen
30 gram un
30 gram tereyağı
tuz

Hazırlanışı:
* Kabakları yıkayıp uzunlamasına ikiye kesin Kaynar suda hafifçe haşlayıp süzün
* Çekirdekli kısımlarını kaşık yardımıyla temizleyin ve fırın tepsisine dizin
* Beyaz peyniri çatalla ezin Kaşar peyniri rendeleyin Fesleğen yaprakları ve dereotunu ince kıyın
* Hepsini 1 adet yumurta sarısı ile karıştırın
* Tereyağını tavada eritin Unu ekleyin
* Altın sarısı bir renk alana kadar orta ateşte tahta kaşık yardımıyla çevirin
* Sütü azar azar ekleyin Tuz ve biberle tatlandırın
* Hazırladığınız sosu peynirli karışıma ekleyin ve karıştırın
* Karışımı kabakların içine doldurun
* Önceden 180oC’de ısıttığınız fırında üstleri iyice kızarana kadar pişirin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.