![]() |
Mantar Pestolu Kabuklu Patates Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantar Pestolu Kabuklu Patates Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiMantar pestolu kabuklu patates Mantar pestolu kabuklu patates Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik Malzemeler: 800 gram küçük patates 50 gram kurutulmuş taş mantar 80 gram parmesan peyniri 150 ml ![]() 60 ml ![]() 1 diş sarmısak 1 demet maydanoz tuz Hazırlanışı: Kuru mantarları 400 ml ![]() ![]() Patatesleri yıkayın, uzunlamasına ikiye kesin ![]() Tepsiye alüminyum folyo serin ve 30 ml ![]() ![]() ![]() 200o C ısıtılmış fırının alttan üçüncü rafında 25 dakika pişirin ![]() Bu arada yumuşamış mantarların sularını iyice sıkın ve irice doğrayın ![]() ![]() Maydanoz yapraklarını irice kıyın, parmesanı ince rendeleyin ![]() Pesto sos için; sıvı yağ ve 150 ml ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|