|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çorbası, hazırlanışı, malzemesi, tarifi, tavuk, yapılışı |
Tavuk Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavuk Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiTavuk çorbası Tavuk çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 15 dakika 8 kişilik Malzemeler: 2 litre tavuk suyu 2 yemek kaşığı tereyağı 1 adet yumurta sarısı tuz 75 gram şehriye 1 adet limon karabiber Hazırlanışı: Tavuk suyunu kaynatın İçine tereyağını katın Tuz ve karabiber ile tatlandırıp şehriyeyi ilave edin Kısık ateşte 10 dakika pişirin![]() Diğer tarafta terbiye için limonun suyunu sıkın Limon suyu ve 1 adet yumurta sarısını birlikte iyice çırpın Karışıma çorba suyundan birkaç kaşık ekleyerek ısılarını dengeledikten sonra bekletmeden çorbaya katın ve ateşten alın
|
|
|
|