|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çorbası, hazırlanışı, hindistancevizli, isırganotu, malzemesi, tarifi, yapılışı |
Hindistancevizli İsırganotu Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hindistancevizli İsırganotu Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiHindistancevizli ısırganotu çorbası Hindistancevizli ısırganotu çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 20 dk 2 kişilik 190 kalori Malzemeler: 1 adet soğan 1 adet ufak patates 10 gram margarin 1/2 diş kıyılmış sarmısak 100 gram ısırgan otu yaprağı 100 gram ıspanak 1 yemek kaşığı hindistancevizi rendesi 2 yemek kaşığı kremşanti tuz karabiber muskat Hazırlanışı: Soğan ve patatesi soyun, küb şeklinde doğrayın Yağı bir tencerede eritin, doğradığınız soğan, patates ve sarmısağı katıp hafifçe kavurun![]() Yıkanmış, iyice suları süzülmüş ısırgan otu ve ıspanak yapraklarını ekleyip yumuşayana kadar pişirin 1 5 su bardağı sıcak su, tuzi karabiber ve muskat koyup ağzı kapalı llarak 4-5 dk kaynatın![]() Rendelenmiş hindistancevizini bir tabağa yağ koymadan pembeleştirin ![]() Çorbayı el blendırı ile püre haline getirip kremşanti katın Hindistancevizin serptikten sonra servis yapın
|
|
|
|