Sütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Çorbası Tarifi |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Çorbası TarifiSütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Tarifi - Sütlü Parpara Yapılışı Sütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Çorbası Tarifi GEREKLİ MALZEMELER: 4 su bardağı süt 4 dilim bayat ekmek Tuz (4 kişiliktir) HAZIRLANIŞI: Sütü küçük bir tencerede ısıtıp ateşten alın İçine hafif tuz serpin Bayat ekmekleri sütün içine doğrayarak servis yapın NOT: Paparayı akşamdan kalan bayat pidelerle de yapabilirsiniz Lütfen, ekmek ve pideleri ihtiyacımız olduğu kadar alalım, israf olan ekmeklerle ve yemeklerle nice açlıktan ölen çocuğa yaşama şansı verebileceğimizi hiç aklımızdan çıkartmayalım alıntıdır |
|