![]() |
Sütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Çorbası Tarifi
Sütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Tarifi - Sütlü Parpara Yapılışı
Sütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Çorbası Tarifi GEREKLİ MALZEMELER: 4 su bardağı süt 4 dilim bayat ekmek Tuz (4 kişiliktir) HAZIRLANIŞI: Sütü küçük bir tencerede ısıtıp ateşten alın. İçine hafif tuz serpin. Bayat ekmekleri sütün içine doğrayarak servis yapın. NOT: Paparayı akşamdan kalan bayat pidelerle de yapabilirsiniz. Lütfen, ekmek ve pideleri ihtiyacımız olduğu kadar alalım, israf olan ekmeklerle ve yemeklerle nice açlıktan ölen çocuğa yaşama şansı verebileceğimizi hiç aklımızdan çıkartmayalım. alıntıdır |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.