Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Çorba

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
avgolemono, çorbası, resimli, tarifi, terbiyeli, yapılışı

Avgolemono (Terbiyeli Çorbası Tarifi Resimli) Avgolemono Çorbası Yapılışı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Avgolemono (Terbiyeli Çorbası Tarifi Resimli) Avgolemono Çorbası Yapılışı



Avgolemono (Terbiyeli Çorbası Tarifi Resimli) Avgolemono Çorbası Yapılışı
Avgolemono (Terbiyeli Çorbası Tarifi Resimli) Avgolemono Çorbası Yapılışı
Avgolemono Terbiyeli Çorbası Tarifi Resimli
Resimli Avgolemono yapılışı,Terbiyeli Çorbası Tarifi

Avgolemono (Terbiyeli Çorbası Tarifi Resimli)



Malzemeler

2 litre tavuk suyu

1/2 fincan pirinç

2 yumurta

11/2 limon suyu

tuz, karabiber

Yapılışı

Bir tencerede tavuk suyunu kaynatın Pirinci ekleyip karıştırın Ateşi kısın, kapağı kapayıp pirinç yumuşayana dek (yaklaşık 15 dakika) pişirin Tencereyi ocaktan alın, ama sıcak tutun Genişçe bir çanakta yumurtaları köpük köpük olana kadar çırpın Çırpmayı sürdürerek azar azar limon suyunu ilave edin Çırpmaya devam ederken, kase dolana kadar tavuk suyundan ekleyin Elde ettiğiniz karışımı, tavuk suyunun olduğu tencereye dökün ve iyice karıştırın Orta ateşte, kıvamı yoğunlaşacak kadar kaynatın Vakit geçirmeden servis edin

Afiyet Olsun


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.