Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bademli, kalkan

Bademli Kalkan

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Kalkan



Bademli kalkan
Bademli kalkan

Hazırlama süresi 40 dakika
4 kişilik
Malzemeler:

8 dilim kalkan
100 gram badem
1 adet limon
2 yemek kaşığı un
2 su bardağı kızarmak için sıvıyağ
tuz

Hazırlanışı:
Bademleri 5 dakika haşlayıp kabuklarını soyun Uzunlamasına ince ince dilimlere kesin Bir fırın kabına alın 180ø ısıttığınız fırında 20 dakika kavurun
Balıkların iki tarafını tuzlayın ve una bulayın, unun fazlasını silkeleyin Kızgın yağda iki tarafılarnı 4er dakika kızartın Servis tabağına alın
Limonu sıkın, balığın üzerinden gezdirin
Daha sonra bademleri serpin ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.