![]() |
Bezelye Püreli Somon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bezelye Püreli SomonBezelye Püreli Somon Bezelye Püreli Somon Hazırlama süresi 1 saat 4 kişilik 667 kalori Malzemeler: 500 gr ![]() 200 gr ![]() 60 ml ![]() 30 gr ![]() 4 adet dilim somon (600 gr ![]() 2 adet limon 90 ml ![]() tuz karabiber un dereotu Tereyağlı sos için 30 gr ![]() 6 dal tarhun otu Hazırlanışı: 100 gr ![]() ![]() ![]() ![]() 400 gr ![]() ![]() ![]() Soya sosu ve balı karıştırın ![]() ![]() Balıklara tuz ve karabiber ekin, una bulayıp, fazlasını silkeleyin ![]() Limonları uzunlamasına dörde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağlı sos için: Biberleri irice çekin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarhun otunu tereyağına ekleyin ve hafif köpürünceye kadar kızdırın ![]() Püre, küp patatesler ve balığı bir tabağa yerleştirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|