![]() |
Biberli Kalamar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biberli KalamarBiberli kalamar Biberli kalamar Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik Malzemeler: 400 gram halka şeklinde doğranmış kalamar 100 ml ![]() 4 adet kırmızı acı biber sıvıyağ tuz karabiber bulamaç için: 250 gram un 250 ml ![]() 1 yemek kaşığı sıvıyağ 2 adet yumurta Sos için, soya sosunu hafifçe ısıtın ![]() ![]() Hazırlanışı: Karabiber ile tatlandırıp 30 dakika ılık bir yerde bekletin ![]() Sıvı yağı fritözde ısıtın ![]() ![]() Diğer tarafta, unu çukur bir kaba koyun, 200 ml ![]() ![]() ![]() Kalamarları bulamaçla kaplayın ![]() ![]() ![]() Sosu kalamarların üzerine olabildiğince yavaş dökün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|