![]() |
Hindistancevizi Sütlü Karides |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindistancevizi Sütlü KaridesHindistancevizi sütlü karides Hindistancevizi sütlü karides Hazırlama süresi 50 dakika 10-12 kişilik Malzemeler: 1 kilogram karides 600 gram patates 200 ml ![]() 3 yemek kaşığı zeytinyağı 200 gram soğan 1'er adet yeşil ve kırmızı dolmalık biber 800 gram konserve kırmızı fasulye 400 ml ![]() tuz karabiber Hazırlanışı: Soğanı soyup irice doğrayın ![]() ![]() ![]() Patatesi soyun, ikiye bölün, 1 cm ![]() ![]() ![]() Yağı geniş bir tencerede kızdırın ![]() ![]() Soğanı kızartma yağının içinde şeffaflaşıncaya kadar öldürün ![]() Patatesi ekleyin, 1 dakika birlikte kızartın ![]() ![]() Doğranmış biberleri katın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|