![]() |
Lahanalı Alabalık Fileto |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lahanalı Alabalık FiletoLahanalı alabalık fileto Lahanalı alabalık fileto Hazırlama süresi 60 dakika 4 kişilik Malzemeler: 25 gram tane hardal tohumu 4 adet alabalık fileto 600 gram lahana 100 gram kırmızı turp 1 demet maydanoz 3 sap dereotu 12 yemek kaşığı sıvı yağ 30 gram margarin 4 yemek kaşığı sirke tuz Hazırlanışı: Tane hardalları bol suda 1 saat ağır ağır kaynatın, süzün ![]() Alabalık filetolarını verevine üç parçaya kesin ![]() Lahanayı ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balıkları tuzlayıp karabiberleyin ![]() ![]() Lahayı kalan sıvı yağı, sirke, tuz ve karabiberle karıştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|