![]() |
Levrekli Papardelle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Levrekli PapardelleLevrekli papardelle Levrekli papardelle Hazırlama süresi 25 dakika 4 kişilik Malzemeler: 1 paket makarna 400 gr ![]() 300 gr ![]() Birkaç sap nane yaprağı 45 ml ![]() 1-2 diş sarmısak 30 ml ![]() tuz karabiber Hazırlanışı: Levrekleri soğuk suda yıkayın ![]() ![]() Sarmısakları soyun, küçük küçük doğrayın ![]() ![]() Doğradığınız levreklerle sarmısakları karıştırıp birkaç dakika zeytinyağında çevirin ![]() Beyaz şarap, tuz ve karabiber serptikten sonra makarna sosunu ateşten alın ![]() Makarnayı su dolu tencereye koyun ![]() ![]() ![]() Makarnayı süzdükten sonra servis tabağına alın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|