![]() |
Levrekli Papardelle
Levrekli papardelle
Levrekli papardelle Hazırlama süresi 25 dakika 4 kişilik Malzemeler: 1 paket makarna 400 gr. levrek 300 gr. cherry domates Birkaç sap nane yaprağı 45 ml. beyaz şarap 1-2 diş sarmısak 30 ml. zeytinyağı tuz karabiber Hazırlanışı: Levrekleri soğuk suda yıkayın. Balıkların kılçıklarını çıkarın ve ufak ufak doğrayın. Sarmısakları soyun, küçük küçük doğrayın. Bir tavada kızdırdığınız zeytinyağında pembeleştirin. Doğradığınız levreklerle sarmısakları karıştırıp birkaç dakika zeytinyağında çevirin. Beyaz şarap, tuz ve karabiber serptikten sonra makarna sosunu ateşten alın. Makarnayı su dolu tencereye koyun. İçine zeytinyağı ve tuz ekleyin. Al dente usulü pişirin. Makarnayı süzdükten sonra servis tabağına alın. Hazırladığınız balıklı sosu üzerine koyun. Cherry domates ve nane yapraklarıyla süsleyin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.