![]() |
Yufkada Balık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufkada BalıkYufkada balık Yufkada balık Hazırlama süresi 45 dakika 2 kişilik 410 kalori Malzemeler: 100 gram mantar 1 diş sarmısak 50 gram körpe ıspanak 20 gram margarin 350 gram balık fileto 1 adet yufka 1 yemek kaşığı sıvı yağ tuz karabiber muskat Hazırlanışı: Mantarları ayıklayın, incecik kıyın ![]() ![]() Ispanağın kalan suyunu da sıktıktan sonra incecik kıyın ![]() 10 gr margarini eritin ![]() ![]() ![]() Yufkayı tezgaha yayın ![]() ![]() ![]() Balığı tuz, karabiber ve limon suyu ile tatlandırın ![]() Yufkaların üzerine önce balıkları, balıkların üzerine de sebzeleri koyup sarın ![]() ![]() Sıvı yağı yapışmaz yüzeyli tavada kızdırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|