Dana Bonfile |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dana BonfileDana bonfile Dana bonfile Hazırlama süresi 50 dakika 4 kişilik Malzemeler:
Havuçları yeşilleriyle birlikte soyun, uzunlamasına ikiye kesin ve 5 cm uzunluğunda verev dilimleyin Yeşil soğanların sadece beyaz kısımlarını temizleyin, 5 cm uzunluğunda doğrayın Kırmızı biberin çekirdeklerini çıkartın, ince şekilde kıyın Tereyağını büyükçe bir tencerede eritin Havuç ve balı ekleyin, üstü kapalı olarak orta ateşte 3-4 dakika kavurun Konyak, sebze suyu, limon suyu, kırmızı biber, keraviye ve yeşil soğanı ilave edip bir taşım kaynatın Tuz ve karabiberle tatlandırıp, bekletin Etleri kızgın zeytinyağında kızartın Tuz ve karabiber ekip kavurduğunuz sebzelerle servis yapın |
|