Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
mantarlı, yengeç

Mantarlı Yengeç

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Yengeç



Mantarlı yengeç
Mantarlı yengeç

Hazırlama süresi 30 dakika
4 kişilik
622 kalori Malzemeler:

8 adet yengeç eti
200 gram mantar
1 yemek kaşığı zeytinyağı
maydanoz
tuz
karabiber

Hazırlanışı:
Mantarları temizleyin Zeytinyağı koyduğunuz bir tavada mantarları 10 dakika sote edin
Hafif yağlanmış teflon bir tavada yengeçlerin bir yüzünü 3 dakika, diğer yüzünü 30 saniye olmak üzere pişirin Tuz ve karabiberle tatlandırın
Mantarları 4 servis tabağına bölüştürün Her birine ikişer yengeç eti koyun Kıyılmış maydanozla süsleyerek servis yapın
Protein, demir ve B12 vitamini açısından zengin yengeç eti, çok az yağ içerir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.