![]() |
Mantarlı Yengeç
Mantarlı yengeç
Mantarlı yengeç Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik 62.2 kalori Malzemeler: 8 adet yengeç eti 200 gram mantar 1 yemek kaşığı zeytinyağı maydanoz tuz karabiber Hazırlanışı: Mantarları temizleyin. Zeytinyağı koyduğunuz bir tavada mantarları 10 dakika sote edin. Hafif yağlanmış teflon bir tavada yengeçlerin bir yüzünü 3 dakika, diğer yüzünü 30 saniye olmak üzere pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Mantarları 4 servis tabağına bölüştürün. Her birine ikişer yengeç eti koyun. Kıyılmış maydanozla süsleyerek servis yapın. Protein, demir ve B12 vitamini açısından zengin yengeç eti, çok az yağ içerir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.