![]() |
Pastırmalı Ringa Balığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pastırmalı Ringa BalığıPastırmalı ringa balığı Pastırmalı ringa balığıYemek Okulu - Balık kızartma ve ızgara Hazırlama süresi 70 dakika 4 kişilik 834 kalori Malzemeler: 150 ml ![]() 120 gram pastırma (küp doğranmış) 20 gram toz şeker 4 yaprak marul tuz karabiber Hazırlanışı: l Patatesleri iyice yıkayarak kabuklarının üzerindeki toprağı temizleyin ![]() ![]() ![]() Balıkları soğuk suyla yıkayın ve süzülmeye bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıvı yağı büyükçe bir tavada kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() Marul yapraklarını servis tabağına yayın ![]() ![]() Ringa balığı filetolarını patates dilimlerinin ortasına yerleştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|