Ms Office Outlook'ta Kural Oluşturmak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ms Office Outlook'ta Kural OluşturmakMS Office Outlook'ta Kural Oluşturmak MS Office Outlook'ta Kural Oluşturmak Bu dersimizde Outlook'ta kural oluşturmayı öğreneceğiz Kural oluşturma ne işimize yarıyacak? - Örneğin, Ali'den gelen mailleri Ali klasörüne otomatik olarak yönlendirme olarak anlatabiliriz ![]() - Outlook'u açıyoruz, - Araçlar Menüsünden - Kurallar ve Uyarılar - Karşımıza gelen pencereden, - Yeni Kural Oluştur - Kural Sihirbazı Penceresinden - 2 Adımda Kişi veya dağıtım listesi sekmesini tıklıyoruz,- Kimden Bölümüne kişinin mail adresini yazıyoruz veya daha önceden Adres defterimizde kayıtlı ise oradan seçiyoruz, Tamam Tuşuna basıyoruz ![]() - 2 Adımda Belirtilen sekmesini tıklıyoruz burada kimden gelen mailleri nereye yönlendireceğimizi belirteceğiz - Klasör seçimimizi de yaptıktan sonra; - Burada kuralımızın detaylarını kendimize göre ayarlıyoruz Ben standart olarak bir yapılandırma yapıyorum - İletimize ne yapacağımıza karar veriyoruz - İletimizin Özel Bir Durum Uygulanıp Uygulanmacağını Ayarlıyoruz - İletimizin artık Kuralını Oluşturma İşlemini Sonlandırmak ve çalıştırmak için son aşamaya geldik Son Tuşuna basıyoruz vede kuralımızı oluşturduk
|
|
|
|