![]() |
*Bir İsyan Faslıdır Şimdi Bu Suskunluğum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() *Bir İsyan Faslıdır Şimdi Bu Suskunluğum..bazeи arkaиa bakmadaи yürürsüи ![]() ![]() dü$üиmeden kim hakLı kim haksz biLmedeи и doqru и yaиLı$ bazeи arkaиa bakmadaи yürürsüи ama biLirsiи ![]() ![]() bu qitmeLer qerçek deiL acıLara çare deiL kaçamazsıи kaderiиdeи kaçtıkça arkaиdaи qeLir ![]() ![]() x ![]() ![]() Hovardaca harcanan mevsimlere Bu kaçışlara - bu gelgitlere Ömrümüze kesilmiş biletlere İsyanımdır bu gülüşüm ![]() x Madem her şey bendim; o halde anlam olmalıydım yaşama ![]() ![]() ![]() Mana vermeliydim bakışlarıma ve ritim eklemeliydim adımlarıma ![]() ![]() ![]() Aşk der demez Kalbin hızlı çarpmalı ![]() Sabah dememe kalmadan Uyanmalısın ~ ![]() вiLiяiм éLвéттé вiLiяiм âSLıηdâ Séηiη hiς σLмâdıqıηı ωé âSLâ da σLâмâγâćâqıηı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SizσFяéηi dé тıpкı éωćiLiк qiвi γâLηız σγηâηмâz! * seni sorana her yanım derim ! dahasını da eklerim ellerini uzat ki dokunsun parmaklarım bugün ![]() ![]() ![]() Şimdi yağmur olsan yağsan üzerime ![]() Islatsan beni sırılsıklam etsen sonra dokunsan dokunduğun heryer yaksa tenimi sıcaklığınla kurutsan ![]() Baksan yüzüme gözünü hiç ayırmada erisem bakışlarında ![]() Dudakların değse dudaklarıma titretsen içimi ürpersem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|